2017-2018 н.р.

Першого вересня дев’ятикласники завітали до почесної жительки с. Надіївка, засновниці будівництва школи на селі, Ковбаси Надії Онуфріївни. Привітали Надію Онуфріївну зі святом, подякували за красуню – школу та побажали довгих років життя.

Адміністрація Надіївської філії, батьки, класні керівники, учні 1 та 6 класів виносять щиру подяку Володимиру Яковичу Кравченку за здійснення благодійної допомоги для створення комфортних умов перебування дітей у навчальних кабінетах, придбанні шкільних шаф.

На изображении может находиться: 11 человек, люди стоят

На изображении может находиться: в помещении

Облаштування нової котельні, на біопаливі, в Надіївській філії підходить до завершення. В новозбудованому приміщенні вже встановлено котли. Проведено монтаж системи подачі палива.

5 вересня було проведено пробний запуск котельні.

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят

На изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят

21 вересня 2017 року в Надіївській філії відбувся виховний захід присвячений Всесвітньому Дню Миру "Мир - планеті, щастя - дітям".

Також учні прийняли участь у шкільному конкурсі "Голуб Миру". Кожен клас мав можливість проявити творчість у виготовленні голуба – одного з найбільш відомих символів цього дня.

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и обувь

На изображении может находиться: 12 человек, люди улыбаются, люди стоят

На изображении может находиться: 19 человек, люди улыбаются, люди стоят

На изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят

Команда Надіївської філії - призер змагань з спортивного туризму присвячених Дню працівників освіти.

На изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди стоят, дерево, на улице и природа

На изображении может находиться: 1 человек, стоит, дерево, на улице и природа

На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят, дерево, на улице и природа

Команда Надіївської філії І-ІІ ступенів "Титан" призери відкритого турніру з футболу на "Кубок Мера" 2017 року.

Нет описания фото.

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят, трава, на улице и природа

На изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди стоят, дерево, обувь и на улице

2017 рік – рік дієвих реалізованих проектів, націлених на вдосконалення матеріально-технічної бази навчального закладу. Серед проектів слід відзначити надання допомоги в промивці тепломережі та проведенні зварювальних робіт, виготовлення проекту щодо реконструкції майстерні в актовий зал, який вкрай необхідний для повноцінного функціонування навчального закладу, а головне - будівництво котельні на альтернативному виді палива.

Солонянська селищна рада на чолі з Копейко М.М. виділила кошти на проектну документацію будівництва котельні на альтернативному виді палива.
За справу будівництва взялися працівники під керівництвом голови наглядової ради БО ФСР «Майбутнє» Касьянова Сергія Павловича.
Швидко та якісно пройшло будівництво котельні і 13 жовтня відбулося відкриття. Цей подарунок для Надіївської філії І-ІІ ступенів не просто матеріальна цінність, а радість та надія на майбутнє.
Дякуємо за спільну роботу голови Солонянської селищної ради Копейка Михайла Мусійовича з головою наглядової ради БО ФСР «Майбутнє» Касьяновим Сергієм Павловичем.


На изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, люди стоят, борода и на улице

На изображении может находиться: 6 человек, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице

В 2017-2018 н.р. розпочав свою роботу гурток "Паперопластика", на базі Надіївської філії І-ІІ ступенів. Керівник - вчитель Довга Дар'я Олександрівна.

Паперопластика - це синтез різних видів образотворчої діяльності: аплікація, малювання, конструювання з паперу. Заняття з папером перетворюють дітей у маленьких чарівників, які вміють створювати чудові вироби з паперу. Паперопластика допомагає проявити дітям найрізноманітніші здібності: і творчі, і конструктивні, і оформлювальні, і навіть організаторські.
Розвиваючи творчі здібності в процесі паперопластики, дитина активно включається в продуктивну діяльність, отримує знання, вміння та навички, які стануть надбанням його на все життя.

На изображении может находиться: 5 человек


На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, ребенок и в помещении

На изображении может находиться: 10 человек, люди улыбаются, люди сидят, стол и в помещении

Під час осінніх канікул, коли учням необхідні гарні емоції, в нашій школі таки відбулося уже традиційне, надзвичайно веселе свято Всіх Святих – Хеловін.

Хеловін (Хеллоуїн) - “несвяте свято”, яке ще зовсім недавно широко святкували лише в США, тепер має популярність і в Україні. Все ж таки більшість бравих шанувальників його навіть не знають історії його виникнення. Що ж це за "свято"?
Хеловін - старовинне кельтське язичницьке свято, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Атрибутом свята є світильник у вигляді голови з гарбуза (Джек – о - Лантен). Діти, одягнені в страхітливі костюми, лякають дорослих, а ті відкуповуються від маленьких примар подарунками (звичайно, солодощами).
Запитуючи ставлення учнів до цього свята, чую такі відповіді: «Це весело, навіть в такі сумні часи людям потрібні гарні емоції. Думаю, святкування Хеловіна нічого поганого не зробить. Що ж стосується того, що це не українське, і навіть не слов’янське свято... Та й що, культури інших народів треба поважати.»
«Хеловін - це частина англійських традицій, в якій немає нічого поганого. Влаштовуючи це свято в школі, ми вчимо дітей культури англомовних країн, вчимо історії. І саме цього дня можна поєднати навчання з веселощами.

На изображении может находиться: 16 человек, люди улыбаются

На изображении может находиться: 4 человека, люди танцуют, люди стоят и в помещении

У суботу, 4 листопада 2017 року, Іващенко Анастасія, учениця Надіївської філії і-ІІ ступенів, взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та посіла ІІІ місце. Вітаємо призера!

На изображении может находиться: 1 человек, сидит

На изображении может находиться: люди сидят, стол и в помещении

Сьогодні, 9 листопада, у День української писемності і мови, Національна радіокомпанія України провела Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

Під диктовку ведучого Українського радіо, щоб не лише перевірити, як добре знають рідну мову, а й відчути себе частиною великої нації, учні Надіївської філії І-ІІ ступенів, взяли участь у написанні Всеукраїнського диктанту, що готувався спеціально до цього дня, тема якого "Наші пісні".
Дехто відскановану роботу відправить на перевірку в редакцію Українського радіо, дехто – довіриться вчителям української мови філії.

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, стол, ребенок и в помещенииНа изображении может находиться: 5 человек, люди сидят и в помещении

Захоплюючий світ природи – це невичерпна скриня для творчості. Привідкрити двері в цю творчу майстерню – основна мета еколого-натуралістичного гуртка «Флористика і дизайн», який працює на базі Надіївської філії І-ІІ ступенів. На заняттях гуртка вихованці знайомляться з мистецтвом флористики, травомотанки та іншими видами роботи з природним матеріалом. Керівником гуртка є Шатова Ольга Іванівна.

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди сидят, стол и в помещении

На изображении может находиться: 13 человек, люди стоят и в помещении

Ручне в'язання гачком - один з найстаріших та найцікавіших видів ужиткового мистецтва. Заняття гуртка "В'язання гачком", що діє на базі Надіївської філії І-ІІ ступенів, — це одна з форм естетичного виховання дітей, розвитку їхніх творчих здібностей та формування вміння виготовлення іграшок із ниток. Керівник гуртка Скульська Ганна Петрівна.

Навчання передбачає засвоєння гуртківцями основних прийомів в'язання, їх умовних позначень, умілого, чіткого схематичного зображення готових візерунків, виконання візерунків та виробів відповідно до записів.

На изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, люди сидят, ребенок и в помещении

Нет описания фото.

3 метою утвердження ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності української молоді, яка стала на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Українського народу, в Надіївській філії І-ІІ ступенів, до Дня Гідності та Свободи, було проведено загальношкільну лінійку, мета якої-вшанувати патріотизм і мужність громадян країни, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

На изображении может находиться: 11 человек, люди улыбаются, люди стоят

Конкурс малюнків до Дня Гідності та Свободи "Моя Україна - вільна держава".

На изображении может находиться: 8 человек, люди сидят

06 грудня 2017 року команда учнів Надіївської філії І-ІІ ступенів «Торнадо» та команда вчителів та мешканців села Надіївка «Мисливці за вдачею» прийняли участь в змаганнях «Ігри патріотів», які проходили в Солонянській СЗШ №1 І-ІІІ ступенів (опорний заклад).
Змагання викликали цікавість в учасників, зокрема тому, що участь у цих змаганнях брали, як діти так і дорослі.
Усі етапи змагань – це цікаві конкурси, на кожному етапі яких треба проявляти спритність, відвагу, витримку, кмітливість та здатність перемагати у команді.
Команда «Мисливці за вдачею» виборола ІІ призове місце. Вітаємо переможців!

На изображении может находиться: 12 человек

На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят и обувь

На изображении может находиться: 12 человек
На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят и обувь

Музейний урок "Шануймо подвиг героїв Майдану"


18 грудня класним керівником 6 класу Довгою Д.О. було організовано екскурсію до дитячого розважального комплексу «FlyKids" м. Дніпро.

На изображении может находиться: 10 человек, люди улыбаются

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. З нетерпінням на нього ждали діти Надіївської філії. Саме 19 грудня до дітей завітав Святий Миколай. За традицією він прийшов з подарунками.

Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися.

На изображении может находиться: 14 человек, люди улыбаются, люди стоят

На изображении может находиться: 13 человек, люди улыбаются, в помещении

Андрій Халецький , учень 9 класу Надіївської філії КЗО "Солонянське НВО", в черговий раз виборов І місце у ІІІ Всеукраїнському турнірі з боксу серед юніорів на призи клубу Сергія Данильченка.

Ми вірили в твою, Андріє, перемогу!

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з подарунками та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

Чекали і дочекались! 29 грудня 2018 року в школі відбулося святкування Нового року. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам. Учні отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій,


На изображении может находиться: 2 человека, люди на сцене

На изображении может находиться: 5 человек

На изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, люди стоят

29 грудня 2017 року у стінах рідної школи відбувся новорічний вечір для старшокласників. Учні готували різні розважальні ігри та концертні номери, а по закінченню відбулася дискотека.

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят

На изображении может находиться: 6 человек, люди на сцене

На изображении может находиться: 3 человека, люди стоят

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и ребенок

На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят и в помещении

Кажуть, українець співає цілий рік і цілий вік.

Справді, якщо уявити все багатство українського фольклору, то стає зрозуміло: пісня – це душа нашого народу. Особливо яскравими серед обрядових пісень є колядки та щедрівки.
Невелике селище Надіївка в Солонянському районі 11 січня 2018 року стало центром обрядових пісень колядок та щедрівок.
Найяскравіше в зимових піснях – це опис господаря, його родини та як найщиріші побажання на наступний рік.
«На щастя, на здоров’я, на новий рік, щоб вам родило ліпше, як торік!» – радісно вигукували колядники: учні, вчителі, жителі Солонянської селищної громади на базі Надіївської філії І-ІІ ступенів.
Мир тобі, вкраїнська хато,
Хай вам буде в будень, в свята
І любов, і ласки втіха,
Хай минають вас всі лиха!
Веселійте і радійте,
Кожній гожій днині,
Процвітайте і працюйте,
В рідній Україні!
Щасливого вам Нового року!!!
І ми щиро віримо: так обов’язково буде!

На изображении может находиться: 25 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, люди стоят, люди сидят и на улице

В Україні гостюють три празники – Різдво Христове, святого Василя і Святе Водохреще.

Тож скрізь линуть колядки, щедрівки і віншування.
Минулого тижня, 12 січня, звучали вони на підприємствах селища Надіївки та на подвір’ї почесної жительки - Ковбаси Надії Онуфріївни.
Щедрувальники нашої школи бажали:
В гарну днину, в добрий час,
Із Різдвом вітаєм Вас!
Із Вечерею Святою,
Веселою колядою.
Хай колядочка лунає
І сніжком хай посіває.
Хай Рік Новий несе в господу
Щастя й радості багато...


На изображении может находиться: 12 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 11 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 12 человек, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 11 человек, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 16 человек, люди улыбаются, люди стоят

На изображении может находиться: 5 человек, люди стоят и на улице

13 січня 2018 року було встановлено інтерактивні дошки в кабінети математики та біології нашої філії, які закуплено за кошти державної освітньої субвенції.

Інтерактивна дошка міцно входить в життя навчального закладу і прикладом цього є уроки які проводить вчитель математики Горчакова Олена Миколаївна.
Застосування інтерактивної дошки в школі дозволить значно поліпшити процес викладання, зробивши його більш цікавим і динамічним.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 7 человек, люди сидят, стол и в помещении

Нет описания фото.

Соборність – це велика дружна родина для всіх громадян України.

22 січня вже традиційно Україна святкує День Соборності України – возз'єднання ЗУНР та УНР, яке відбулось 99 років тому.
Повертаючись до історії: 22 січня 1919 року в Києві на Софійській площі було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в Єдину Україну.
З нагоди знаменної дати в філії було проведено ряд виховних заходів до Дня Соборності України.

На изображении может находиться: 19 человек, люди улыбаются, в помещении

На изображении может находиться: 8 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении


08.02.2018 року в приміщенні спортивної зали Надіївської філії відбувся фінальний Чемпіонат району з волейболу серед юнаків.

Участь взяли команди із Солонянської СЗШ №2, Незабудинської, Криничанської та Новопокровської середніх шкіл.
Вітаємо команду Солонянської СЗШ №2 з перемогою.

На изображении может находиться: 3 человека

На изображении может находиться: 3 человека, люди занимаются спортом, люди на сцене и баскетбольная площадка

Як на масляному тижні з труби млинці летіли!

Ви млинці, млинці, млинці, ви бліночкі мої...
І сир, і сир, все летіло під поріг!
Ви млинці, млинці, млинці, ви бліночкі мої...
Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік.
Саме такими смачними млинцями, варениками та пирогами пригощали учасники свята Масляної, жителів та гостей села, що відбулося в с. Аполлонівка.

На изображении может находиться: 11 человек, люди улыбаются

На изображении может находиться: 10 человек

На изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются

Кабінет біології Надіївської філії поповнився новим сучасним обладнанням, яке було закуплено за кошти державної освітньої субвенції. Таке обладнання сприяє не тільки оптимізації всього навчального процесу, але також допомагає учням краще засвоювати матеріал, полегшуючи тим самим процес викладання уроків біології, зробивши їх більш змістовними, динамічними та цікавими.

На изображении может находиться: 4 человека

Правий блок

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

7 березня…. Ранок… У фойє школи метушня, учнівське самоврядування чекає на жінок – матусь, вчителів та працівників школи.

Учні приємно дивували жіночу половину: дарували їм
слова-вітання, вірші, пісні та танцювальні постановки.
Добрі усмішки жінок були підтвердженням того, що свято вдалося!

На изображении может находиться: 32 человека, люди улыбаются

На изображении может находиться: 5 человек

На изображении может находиться: 11 человек

На изображении может находиться: 7 человек

На изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются

Друга світова війна вона все далі і далі від нас. Ми всі знаємо, що вона була страшною та кривавою, що загинула на ній невимовна кількість мільйонів людей, які просто хотіли жити. Ми знаємо фронтові пісні. Ми знаємо наскільки тяжкою вона була. Знаємо - ми, старше покоління, але чи знають про неї теперішні хлопчики та дівчатка.

Виховний захід, який було підготовлено та проведено в Надіївській філії формував знання і пам'ять, у теперішньої молоді, про ті жахливі роки.


На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 8 человекНа изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 1 человек

Дякуємо депутатам Солонянської селищної ради за виділенні кошти на реконструкцію та облаштування приміщення актової зали Надіївської філії.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Останній дзвоник пролунав  для наших випускників

Разом ми сила!

Критична ситуація у Надіїївській філії сталася раптово, у зв’язку з погіршенням погодних умов 29 червня 2018 року. Після сильної зливи та вітру частину шиферних листів було знесенно з даху навчального закладу.
Буревій, який пронісся над с-щем Надіївка і не залишив осторонь, вкотре, навчальний заклад, додав непередбачених робіт по підготовці навчального закладу до нового 2018-2019 навчального року.
Не залишилися осторонь цієї проблеми керівництво

Ещё
Нет описания фото.